Втора информационна среща в Кубрат

В Кубрат се състоя информационна среща от втората фаза на националната инициатива „Да създадем Заедно България 2020“ на мрежата от 28 информационни центъра в страната. Присъстваха заместник-кметът на община Кубрат Снежана Георгиева, кметове и общински съветници, представители на общинската администрация, Агробизнесцентъра, културни и други институции, бизнесмени.

Екип на Областния информационен център /ОИЦ/ – Разград представи резултатите от допитването сред граждани, представители на фирми и организации – какво те искат да се промени с европейски средства в община Кубрат или населеното място, в което живеят. Разяснено бе коя европрограма и при какви условия могат да бъдат финансирани предложенията за проекти.
От Кубратска община са подадени 32 анкетни карти с 36 предложения за проекти. Те са основно в областите на инфраструктурата, социалните услуги, бизнеса, образованието, туризма и други.
От своя страна Снежана Георгиева запозна присъстващите с изпълнените досега проекти в общината и с тези, които са в процес на изграждане.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.