ВМРО с шествие срещу насилието над жени

ВМРО – София организира шествие срещу насилието над жени от мигранти, които разбуниха цяла Европа. То ще се проведе на 23 януари (събота) в 10.00 часа, като ще тръгне от Лъвов мост в София.
Българският представител в Европарламента и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки също ще участва в шествието.
Мероприятието има за цел да покаже съпричастност към европейките, станали жертва на сексуално и друго насилие от страна на имигранти в редица европейски градове в началото на тази година.
Във ВМРО са категорични, че жената, майката, дъщерята са ценност, на която трябва да бъде засвидетелствано уважение, а не да бъде унижавана. Не може дошли в страната ни хора да налагат тук техните разбирания за отношението към жените, е позицията на Патриотите.
Шествието ще мине през района около Лъвов мост и бул. „Мария Луиза“ в столицата. Този район се е превърнал в престъпно средище на нелегално пребиваващи в страната чужденци, а полицията постоянно проверява сигнали за побоища, обири и битови скандали, в които участват нелегални имигранти.
Припомняме, че преди две години жертва на подобен престъпен акт стана студентката Виктория Христова. Тогава ВМРО организира митинг в подкрепа на Вики, за да насочи вниманието на обществото и институциите към проблема с нелегално пребиваващите у нас чужденци. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.