Бруно Рибейро: Сработваме се и ставаме все по-добри!

Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро очаква утре труден мач, но и победа над „Левски“ в срещата от III кръг на „А“ група утре вечер на „Лудогорец арена“. „Знам какъв отбор е „Левски“, но успехът във Варна над „Черно море“ ни направи по-уверени. А и вече се сработваме добре в отбора“, каза наставникът.
„Не е проблем, че треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев е бил в „Лудогорец“. Сега този отбор е друг. Дойдоха доста нови футболисти. Други си тръгнаха. А и и аз вече знам немалко неща за Стойчо Стоев“, не се притеснява португалецът от треньорския сблъсък.
За мача утре Ребейро ще разчита на Михаил Александров. „Той игра силно за „Лудогорец II“. Но и тренира много добре. Не мога да ви кажа дали ще започне титуляр или не, но със сигурност ще разчитам на него“, призна в аванс треньорът.
„Ставаме все по-добри и във физическо, и в тактическо отношение. Липсата на време и ритъмът от многото мачове ни попречи в началото, но сега компенсираме. Отборът ще става все по-добър и по-добър“, категоричен бе Рибейро.
Накрая на пресконференцията той обяви, че на мача с „Левски“ няма да видим двете най-нови попълнения – бразилците Кафу и Натанаел. „Те са много добри футболисти. Но им трябва малко време за адаптация“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.