Божана Атанасова от Центъра за настаняване от семеен тип в Разград бе водеща приема при президента

Кметът на Разград д-р Валентин Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов поздравиха лично днес абитуриентка Божана Атанасова, която бе водеща на приема в Президентството на 30 май.
Божана Атанасова завършва 12-и клас в Професионалната гимназия по облекло в Разград. Тя е потребител в Центъра за настаняване от семеен тип без увреждания с директор Клавдия Георгиева. Божана разказа, че е участвала във фестивал на красотата в Пловдив на „Кристиан оф Рома“. Там е забелязана от организаторите.
По инициатива на президента „Подкрепи една мечта“, насочена към деца от социалните домове, Божана получава покана да води приема в Президентството, заедно с още едно момче от Пловдив. Момичето от Разград приветства гостите – абитуриенти в неравностойно положение от цялата страна, гости на събитието. По-късно Божана е и част от бала, като е официален гост на масата на Румен Радев.
Тя получава покана и от организаторите на фестивала по красота в Пловдив да запише шестмесечен безплатен курс по фризьорство. Божана вече обмисля, какво ще учи след матурите.
„Винаги ще имаш нашата подкрепа“, коментираха кметът д-р Василев и зам.-кметът Ердинч Хасанов.
„Благодаря на г-н Хасанов за чудесната екскурзия в София, той ме заведе да видя почти всички забележителности“, сподели момичето.
„С малки крачки ще постигаш много, стига да знаеш накъде искаш да вървиш“, каза зам.-кметът Галина Георгиева.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.