Благотворителен концерт за Андреа Начева, ще пее на конкурс в Барселона

Благотворителен концерт за събиране на  нужните 2000 лева за участие на Андреа Начева в международен конкурс в Испания ще има в сряда вечер в Разград. Концерта организира Центърът за работа с деца. 12-годишното талантливо момиче е от класа по поп пеене на Свилена Дечева.
Конкурсът „Pop Foundation“ в Барселона е в края на юни, началото на юли. Андреа има персонална поканата за участие в него. Поканата е част от наградата й в конкурс, един от организаторите на който е Посолството на Испания у нас.
В подкрепа на Андреа в сряда сцената ще видим почти всички ученици на Свилена Дечева – Катерина, Крисия, Любо, Мартин, Момчил, Никола, Патриция, Петър, Симона Статева и вокална група „Веселите глухарчета”, финалистката от конкурса в „Шоуто на Слави“ Симона Иванова. Ще пее и Андреа.
В концерта ще се включат още и Детската танцова школа „Хорце“, Градският мажоретен състав и Танцова формация „Феникс“.
Възпитаници на Центъра за работа с деца и друг път са са участвали в международни конкурси в различни държави, но за пръв път това се случва толкова далеч и са нужни повече пари, обяснява нуждата от благотворителния концерт Свилена Дечева. Тя каза още, че имат обещанието на Теодор Ролев да дари една своя месечна заплата от Общинския съвет в Разград за пътуването на Андреа за Испания.
Концертът е 13 май от 18.30 часа в Общинския културен център.. Билетите ще са по 4 лв. и се продават в ЦРД и на касата на новия театър.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.