Билетите за турнето на Адел свършиха за минути

Вече няма смисъл да търсите билети за световното турне на Адел, след като билетите за всички дати от предстоящата догодина обиколка бяха продадени за минути.
След невероятните 5,2 милиона продажби от новия й албум „25″, миналата седмица 27-годишната британска певица обяви 56 дати от турнето си на северноамериканския континент през юли 2016 година. Билетите влязоха в продажба на 17 декември и бяха продадени за минути. Концертите започват в Сейнт Пол, Минесота, през юли и завършват в Мексико Сити през ноември.
Новият „25″ постигна търговски рекорд и в Обединеното кралство, където бяха продадени над 1 милион копия за десет дни. Албумът с водещата песен Hello е като предишния албум – много балади, пълни с емоции – от носталгията по детството до любовните мъки. Успехът му е забележителен и защото става във време, в което продажбите на албуми продължават да спадат с навлизането на музиката в онлайн пространството преди двайсетина години.
Адел не постъпи като много свои колеги и не предостави албума си на стрийминг сайтовете за музика онлайн, като Spotify. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.