„Антибиотик“ грабна Купата на кмета в турнира по футбол за Деня на Разград

Отборът на „Антибиотик“ победи на финала достойния си съперник „Спортист“ и грабна Купата на кмета в турнира по футбол за Деня на Разград.
Двудневната надпревара протече пред пълни трибуни в спортна зала „Лудогорец“, бе под патронажа на д-р Валентин Василев и бе лично открита от градоначалника.
В турнира се включиха 13 отбора, разпределени в четири групи /три с по три отбора и една – с четири/. В групите, в полуфиналите и финала, както и за трето/четвърто място бяха вкарани общо 109 гола – средно по 5.7 на мач, което до сега не се бе случвало.Двубоите бяха крайно оспорвани, перфектно ръководени от най-добрите разградски съдии от Областния съвет на БФС – главен организатор на турнира. А и подкрепата от препълнените трибуни бе много вдъхновяваща за състезателите.

Ето и класирането в групите:
I група: 1. “Армейци“ – Клуб на привърженизците на ЦСКА – Разград; 2. „Ясен“ – Ясеновец; 3. „Селесао“.
II група: 1. “Бели лом“ – Дряновец.; 2. „Наско и приятели“; 3. „Полиграф“.
III група: 1.”Спортист“ – Пороище; 2. „Ураган“ – Гецово; 3. „Ташко“.
IV група: 1.“Антибиотик“; 2. „Скуадра азура“. 3. „Ла Галакси“; 4 „Спортен стил“.
На полуфиналите „Спортист“ – Пороище със смени като хокея надигра „Армейци“ с 6:4, а „Антибиотик“- „Бели лом“ – Дряновец с 5:1. В спора за третото място „Бели лом“ и „Армейци“ завършиха 6:6. Мощната подкрепа на феновете на „Армейци“ доведе само до изравняване на резултата. След изпълнението на дузпите крайният резултат е 8:7 в полза на „Бели лом“, които заслужиха купата за третото място.
Естествено най- интересен бе финалът между отборите на „Антибиотик“ и „Спортист“ . По добри бяха футболистите на „Антибиотик“, които победиха с резултат 3:1 и заслужиха Купата на кмета за първото място /голове Деян Димитров – 2 и Шанер Ремзи за победителите и Павел Карамфилов за носителите на купата за второто място/.
Отборите до четвърто място получиха като награда футболни топки, до трето място – купи.
С купи бяха отличени още: най- добрият вратар Ивайло Станчев и голмайсторът Деян Димитров с 9 гола. Наградите подсигурени от община Разград връчиха спортните деятели Динчер Къров, Здравко Душков, Милко Георгиев и Теодор Ролев.
Турнирът започна с едноминутно мълчание в памет на загиналия при катастрофа бивш вратар на „Лудогорец“ Божидар Нешев.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.