Училище „Н.Й.Вапцаров“ в Разград и училищата в двете най-големи села в общината – Дянково и Осенец – с нови директори

Три основни училища в Разградска община от днес са с нови директори.
Галин Парашкевов е новият шеф на ОУ „Н.Й.Вапцаров“, Гюлсен Хюсеинова – на ОУ „Отец Пасисий“ в Дянково, а Младен Бобев – на ОУ „Д-р Петър Берон“ – Осенец. Тримата са преминали успешно през писмения изпит и интервюто, а днес в Регионалното управление по образованието подписаха решението на изпитната комисия, че са спечелили конкурсите. Галин Парашкевов е общински съветник от ГЕРБ, временно изпълняващ длъжността директор в училището и за титулярното място се състезаваше с друг общински съветник – Елка Неделчева от БСП, която в момента е директор на училището в Раковски.

За директор на ОУ „Отец Паисий“ в Дянково в надпреварата участваха временният директор Серьожа Серафимов, бившият директор на закритото през лятото Помощно училище в Осенец Диан Добрев, Бехидже Исмаил – учителка в Осенец и Гюлсен Хюсеинова – в Киченица.

Двама бяха и кандидатите за директор на ОУ „ Д-р Петър Берон” в Осенец: временно изпълняващият директор Младен Бобев и бившият директор на Помощното училище в селото Диан Добрев.
Новите директори ще подпишат заповедите си за назначение идния понеделник, ако дотогава решението на изпитната комисия не бъде оспорено от някой от загубилите надпреварата кандидати.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.