Областната администрация организира конкурс за снимки от Европа

Фотографски конкурс „Поглед от Лудогорието към Европа“, организира областната администрация в Разград. Той ще е част от Комуникационната стратегия на България за Европейския съюз в годината на културното наследство и за популяризирането на европейското културно многообразие.

Право на участие с до две творби имат автори от Разградска област, заснели по време на свои пътувания обекти на културно-историческото наследство на държави-членки на Европейския съюз с изключение на България. Крайният срок за приемате на фотосите е 30 октомври. Участниците ще бъдат разпределени в три възрастови групи: до 14 години, от 15 до 18 години, над 18 години. Снимките трябва да бъдат придружени с кратка информация за заснетата архитектурна или природна забележителност.
Победителите в конкурса ще бъдат обявени по време на тържествена церемония за откриване на изложба с най-добрите творби на 9 ноември 2018 г., а във всяка от трите възрастови групи ще бъдат връчени първа, втора и трета награда. Освен в Разград, изложбата ще гостуват в Исперих и Кубрат.
Регламентът на фотоконкурса е на сайта на областната администрация.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.