Пауло АУТОРИ: Съобщението ми е кратко – „Очаквам победа!“

„Всеки незапочнат мач е труден, ние можем само да си го направим по-лек.
Искам да имам силен отбор и да спечелим. Съобщението ми е кратко: „Очаквам победа!“, каза на пресконференцията днес главният мениджър на „Лудогорец“ Пауло Аутори преди срещата от втория предварителен кръг на Шампионската лига с „МОЛ Види“ в Разград утре вечер.
Според специалиста резултатът е предишните два мача с „Крусейдърс“ е рядкост и целта на отбора срещу унгарците на „Лудогорец арена“ ще е да не допуснат гол.
Пауло Аутори е категоричен, че всеки следващ мач в евротурнира ще е все по-труден.
Добрата новина е, че в тима няма контузени. На самостоятелна подготовка е само Горалски, но очакванията са той да участва в мача реванш идната седмица. И още – Владо Стоянов тренира усилено и най-вероятно много скоро ще се появи пред рамката на врата на своите, за да помага.
„Всички мачове са ключови. Няма как да стигнем до следващия, ако не изиграем този както трябва. Това треньорският щаб се опитва да обясни на футболистите и те да го приемат за максима“, каза още главният мениджър на Орлите.
Как върви подготовката на отбора, Аутори илюстрира така: „Ако Купата в Шампионска лига е на върха, то ние сме в реалността – в полите на планината. До заветна цел има препятствия. И ако ние си позволим да не бъдем в постоянна, а и във възходяща форма, а сме като лампа, която някой ту светва, те загасва, то рано или късно жичката на лампата ще изгори“.
Специалистът отказа да каже кой евентуалните съперници предпочита за третия кръг, повтаряйки, че за него най-важният мач следващият. И той трябва да бъде така изигран така, че да има и следващ.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.