Пауло АУТОРИ: Искам да повиша вътрешната конкуренция в „Лудогорец“

„Имаме потенциал, футболистите са в отлична кондиция, а целта ми е да повиша вътрешната конкуренция в отбора“, каза на пресконференция днес главният мениджър на „Лудогорец“ Пауло Аутори преди утрешния мач от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу северноирландския „Крусайдерс“ на „Лудогорец арена“ от 20.00 часа. „Срещата е много важна, тя е продължение на сезона и като всеки уважаващ себе си отбор, ще излезем на терена за победа. Въпросът е в какво настроение ще бъдем, как ще се представим през всичките 90 минути.“

Според специалиста в днешните модерни времена тайни във футбола няма, противникът е проучен, но е важно с каква физическа и психическа нагласа ще са играчите.

„Искам да покажа балансиран отбор, който ще се изправи срещу противник с отличен британски футбол и практика на много високи, „изсипани“ топки, но се надявам да се справим“, каза още Аутори. И специално подчерта, че не иска да говори за изход от мача, преди той още да е започнал. Но бе категоричен, че „Лудогорец“ ще търси добър резултат, за да е по-леко при гостуването във втората среща.

„Всички са здрави, съставът няма да е много по-различен от този на финала за Суперкупата“, съобщи още главният мениджър на „Лудогорец“.

Пауло Аутори благодари още веднъж на ръководството на клуба за топлото посрещане и се надява с целия екип, ангажиран с подготовката и представянето на отбора, да отговори подобаващо на това.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.