„Европеистика и глобалистика“ – новата специалност в Разградския филиал на Русенския университет

„Европеистика и глобалистика“ е новата специалност с образователно-квалификационна степен „бакалавър“ в Разградския филиал

на Русенския университет „Ангел Кънчев“,редовно обучение на модулен принцип – 3 дни седмично – петък вечер, събота и неделя, а това дава възможност на младите хора от региона да се обучават в Разград, обяви на днешното заседание на Областния съвет за развитие областният управител Гюнай Хюсмен. 
На мястото на бившия кмет на община Лозница Айхан Хашимов в състава на Съвета бе утвърден новоизбраният кмет Севгин Шукри, допълват информацията от пресцентъра на областната администрация.
Пред участниците в заседанието – общински кметове, заместник-кметове, общински съветници и представители на синдикални и работодателски организации бившият заместник-министър на регионалното развитие архитект Белин Моллов и Петя Донова – управител на „Институт за управление на програми и проекти“ ООД представиха Актуализирания документ за изпълнение на Стратегията за развитие на област Разград за периода 2018-2020, който бе приет единодушно. Подобни документи сe изготвят по средата на програмните периоди, анализират изпълнението на областните стратегии и включват предложения за изпълнението им до края на периода. Документът бе приет единодушно.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.