ТТФ „Пулс” посвети заключителния си годишен спектакъл на благородна кауза

Снощи на сцената в залата на Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов” танцуващите момичета и момчета от Театрално-танцова формация „Пулс”

с ръководител Катя Лапатова представиха своя заключителен годишен спектакъл, със заглавие „Клетката”. Една цялостна постановка, чиято основна концепция развива множество идеи – на сцената имаше и мимове, и извънземни, и карирани ризи, и обречеността на самодивската любов, и категоричността на испанското фламенко. Спектакълът завърши с „Приказка за морето”, с който артистите намигнаха на лятото.
Целият спектакъл беше една пъстра палитра от съвременни танци, контемпорари, театрално-танцови етюди, пантомима, клоунада. Но най-трогателното беше, че танцьорите посветиха изявата си на 12-годишната Габи – танцьорка във формацията, която има нужда от помощ да пребори много рядко заболяване. Приходите от представлението са за нея. В края на представлението ТТФ „Пулс” благодари на своята публика за съпричастието. Тук беше мястото формацията да изкаже и своята благодарност към тези, които ги подкрепят при техните изяви, както и при събитията, които организират. Накрая на сцената беше поканена самата Габи, а в очите на всички имаше сълзи – на подкрепа, на надежда, на много любов…
Общо от продажбата на билети и в поставената на сцената кутия за дарения събраната сума е 458,80 лв. Имаше и такива, които вече са превели по сметка допълнителни суми. Което означава, че се оформя подкрепа за два месеца по отношение на лечението и рехабилитацията на Габи.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.