„Лудогорче“ „възкръсна“ с годишен концерт

Само седем месеца след подновяването на репетициите, Детският танцов ансамбъл „Лудогорче“ към Капанския ансамбъл в Разград „възкръсна“ на сцената на Общинския културен център с едноименен специален концерт.

Пред рядко вижданата зала с правостоящи деца от 4 до 11 години танцуваха и пяха 75 минути. С богата палитра от костюми, ритми и 12 танца те показаха пред родителите и близките си какво са научили под ръководството на своите ръководители: Иван Иванов, Цветелина Митева и Стефан Иванов. Които от своя страна благодариха на родителите за доверието и подкрепата през годината.

А когато на финала сцената наистина отесня да побере всички изпълнители от различните формации в ансамбъла, публиката бе на крака и ги аплодира дълго и възторжено.

В този състав на „Лудогорче“ са деца от ОУ „В. Левски“, ОУ „Н.Икономов“ и детските градини „В.Левски“, „Детелина“ и „Приказка“. Специални гости на концерта им сега бяха и децата от вокална група „Капчици“, с ръководител Цветелина Генчева към читалище „Просвета“ – Гецово.

Цветя и подаръци малките танцьори получиха от кмета на Разград д-р Валентин Василев и от председателя на ОбС Стоян Димитров.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.