Полицейски шефове в Разград и Исперих сменят местата си

Новият зам.-директор на ОД на МВР комисар Константин Костов до миналия петък е бил заместник-директор на РУ на МВР в Исперих, а пък досегашният началник в разградската дирекция поема управлението в Исперих.

Константин Костов е роден на 22.02.1980 г. Висшето си образование завършва през 2004 г. в Академията на МВР, специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“. В системата на МВР постъпва през 2004 г. като дознател в РПУ – Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. – началник група „Криминална полиция“ в РУП – Исперих. Със заповед на Министъра на вътрешните работи през януари 2017 г. е назначен временно за началник на Районно управление – Исперих, а с новата заповед е преназначен на длъжност „заместник директор“ в ОДн а МВР-Разград.
Семеен с две деца.
Главен инспектор Мирослав Маринов се връща на началническия пост в РУ на МВР-Исперих. Роден е на 10.02.1968 г.

В системата на МВР е от 1994 година като разузнавач в РПУ – Исперих. През 2006 година му става инспектор в „Криминална полиция“. От месец май 2009 година е разузнавач І степен в „Транспортна полиция“ – Русе. На 4 януари 2010 година се връща отново на работа в РУ-Исперих.
В последния ден на септември 2016 година е назначен временно за заместник директор на ОД на МВР-Разград до днес, когато отново се връща като началник на Районно управление – Исперих.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.