Награди за певци на Центъра за работа с деца от XIV Национален конкурс „Звездици за Лора“ в Свищов

Пет от певците на Центъра за работа с деца в Разград бяха на конкурс миналия уикенд, като четирима от тях се завръщат с награди, съобщи техният вокален педагог Свилена Дечева.
Мария Стефанова завоюва трета награда и статуетка във втора възрастова група, както и покана за едноседмично безплатно участие в международен конкурс в „Слънчев бряг“, организиран от Арт център „Кърнолски“. Татяна Славова се представи отлично в същата възрастова група. Пламена Петрова си тръгна с трета награда и статуетка в четвърта възрастова група, а Андреа Начева спечели специална награда. Мартин Пенев бе оценен с второ място в пета възрастова група.
Репертоарът на певците бе разнообразен, като включваше както класически образци на българската естрадна и поп музика, така и чуждоезични модерни песни. Групата от Разград направи впечатление с качественото си представяне на сцена и си спечели много похвали от публиката, както и нови приятели.
За Мария, Татяна и Мартин това беше първо участие на този различен конкурс, посветен на Лора Николова – млада певица, нелепо загинала във водите на р. Лим, заедно с още 11 деца. Певците бяха впечатлени от организацията на конкурса, озвучаването и духа на участниците, обединили се около каузата на фондация „Ангели от Лим“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.