В „ТЮФ-Рз“ ще направят годишния технически преглед на колата ви, докато сте на работа

В пункта за годишни технически прегледи „TUF-Rz” /до КАТ/ подготвят нова изненада в листата на услуги – ще направят годишния технически преглед на колата ви без да сте там. „Водени от максимата да сме абсолютно отговорни за изправността на моторните превозни средства и безопасността при пътуването с тях, а и за да пестим време на клиентите, предлагаме възможност на собствениците на леки автомобили да се обадят на тел 0897/301-209 и да направят заявка за преглед, докато са на работа или имат неотложни ангажименти“, казват от „ТЮФ-Рз“. Служител на пункта ще дойде до посоченото място, ще вземе колата ви и ще я върне с извършен преглед и попълнени документи. И това няма да промени цената на услугата.
Предложението е в навечерието на годишнината от ежемесечната томбола сред преминалите годишен технически преглед на автомобила си в „ТЮФ-Рз“ и са станали членове на клуб „Safety car”. В единадесетте томболи досега 45 щастливци са получили награди: 11 души са спечелили акумулатори, 11 – безплатно водородно почистване на двигателя, 10 – безплатен годишен технически преглед, а 9 души са сменили чистачките си с комплект чисто нови.
Персоналната членска карта с уникален номер на клуб „Safety car“ предлага на нейния собственик безплатно право и на още: два пъти в годината проверка и реглаж на фаровете; един път годишно проверка на спирачките; известяване със SMS за предстоящ годишен технически преглед. Всичко това гарантира на клиентите на „ТЮФ-Рз“, че управляват напълно изправни моторни-превозни средства и им спестява всякакви административни и застрахователни проблеми по време на път.
Услугите на „ТЮФ-Рз“ могат да ползват всички собственици на леки, лекотоварни ,товарни автомобили и ремаркета.
Телефонът за допълнителна информация е:0896/719-043, e-mail: tufrzood@gmail.com.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.