На мача „Лудогорец“ „Милан“ ще се влиза с билет, персонален ваучер и документ за самоличност

На мача „Лудогорец“ „Милан“ ще се влиза с билет, персонален ваучер и документ за самоличност, съобщиха от пресцентъра на клуба.

Продажбата на билети за мача от 1/16 – финалите на турнира Лига Европа стартира на 18 януари. В рамките на два дни на касите на тренировъчния комплекс „Гнездо на орли“ ще бъдат обслужвани само притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете на „Лудогорец“ в страната. Най-редовните посетители на „Лудогорец Арена“ ще имат право да закупят до 3 билета на човек. Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор „В“, където ще се продава само по един билет на притежател на карта.
Датите и местата за свободна продажба на билети ще бъдат съобщени допълнително, уточняват още от клуба.

Местата на централната трибуна и блокове 3 и 4 на сектор „В“ са по 90 лева. Срещу 75 лева ще се влиза в сектор „А“ и в останалите блокове на сектор „В“. Билетите за трибуна „Моци“ ще са по 50 лева.

За двубоя „Лудогорец“ – АСК „Милан“ ще има строг пропускателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет, съгласно правилата за мача. Във ваучера, освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.
В тази връзка от „Лудогорец“ акцентират върху нещо много важно: всички зрители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност. Лицата, чиито имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. „Лудогорец“ ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер в случай, че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.