Херо: Няма да изневерим на стила си да играем нападателно на нашия стадион

„Тактиката, която ще изберем за мача, трябва да бъде печеливша. За нас е важен крайният резултат, но няма да изневерим на стила си да играем нападателно в домакинските си мачове. Надявам се да успеем да ги изненадаме“, заяви старши треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров – Херо преди утрешната среща с „Истанбул Башакшехир“ от група „С“ на турнира Лига Европа. Двубоят е от 22.05 часа на „Лудогорец Арена“. На пресконференцията днес с него бе и Георги Терзиев.

„Съперникът е изключително силен отбор с огромна дълбочина, който може да си позволи да прави големи ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха „Фенербахче“ с 3:2, а сега и „Галатасарай с 5:1“, което показва колко класен отбор са. Те имат своите шансове за класиране в следващата фаза на Лига Европа и очаквам утре да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които трябва да спечелят на всяка цена утре. Нас и равният резултат ни класира, но очаквам да се получи двуостър мач, анализира противника и мача специалистът.

„В тактическо отношение този мач ще бъде по-различен от предишния. В първия мач резултатът нямаше никакво значение, докато сега залогът е изключително голям – ние трябва да спечелим, за да се класираме, те трябва да спечелят, за да имат някакви теоретични шансове и затова мисля, че сега напрежението е доста по-голямо“, каза още Димитров.
Всички в отбора са здрави и треньорът се надява да изведе на терена оптимален състав.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.