„ Лудогорец“ безапелационен – би „Локо“ – Пловдив на „Лаута“

„Лудогорец“ би с 3:0 „Локо“ – Пловдив на „Лаута“ и дръпна с 4 точки на ЦСКА-София.

Димитър Димитров, който бе наказан за този двубой, остави извън групата Козмин Моци и Върджил Мисиджан. На пейката бе Светослав Дяков, а на върха на атаката се завърна Клаудиу Кешерю. Срещата бе специална за Херо. Според някои статистици, той се изравни на второто място във вечната ранглиста по брой ръководени мачове в родния елит – 411. Така Димитров е равен с бившя наставник на ЦСКА Крум Милев. Лидер е Георги Василев с 470.

Резултатът бе открит в 14-та минута. Сисиньо центрира отдясно, Везалов изби, но право във Вандерсон. Той продължи към Кешерю, който без проблеми стреля в мрежата – 1:0 за гостите. Само 180 секунди по-късно интригата в срещата приключи. Лукоки центрира от корнер към първа греда, там Абел Анисе продължи към Марселиньо, който на празна врата с глава нямаше как да сбърка – 2:0 за шампионите!

В 66-та минута домакините останаха с човек по-малко. Лукоки открадна топката от Бакалов и се опита да направи пробив. Пламен Николов обаче влезе много грубо в краката му, заради което бе декориран с червен картон от Стефан Апостолов.

В 69-та минута осветлението изгасна. Токов удар бе причината прожекторите на „Лаута“ да спрат да светят. Домакините обаче действаха бързо и след малко повече от 5 минути осветлението бе възстановено.

Крайното 3:0 оформи Жоао Пауло в 90-та минута. Той завърши подобаваща страхотен рейд отдясно на Джоди Лукоки.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.