Творби на автори от клуб ”Жарава” – Кубрат звучат в предаване на БНР

Екип на БНР с ръководител Весел Цанков – заместник-главен редактор „Драматургични форми, вечерни и съботно-неделни предавания”, гостува в Кубрат, съобщиха от местната администрация. В школата по изкуствата на читалище „Св. св. Кирил и Методий” бе направен запис за предаването „Дядова ръкавичка” на БНР – Програма „Хумор, сатира и забава”, в което взеха участие членове на клуб „Жарава” – Кубрат, почетни членове и гости на клуба.
В предаването звучат творби на Димитър Атанасов, Дулинко Дулев, д-р Красимир Манолов, Павлин Савов и Здравко Вутов от „Жарава”, Александър Щинков и Христо Станчев от клуб „Хитър Петър и Настрадин ходжа ” – Кърджали, Хачик Лебикян от Русе и Антоанета Александрова от клуб „Охлюв” – Исперих.
В музикалната част на предаването звучат изпълнения на оркестър „Славяни” към читалището и на Александра Овчарова и Туана Незирова от школата по пеене. Текстовете четат Гинка Денчева, Стефан Димитров, Антоанета Александрова и Здравко Вутов.
Предаването „Дядова ръкавичка” ще бъде излъчено на 05.11.2017 г. от 13:00 часа на вълните на БНР – Програма „Христо Ботев”.
/e-Razgrad

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.