Ужас! Откриха простреляно в главата 11-годишно момче

Момче на 11 години е намерено мъртво в Стрелча, простреляно с ловна пушка, съобщават от Районна прокуратура – Панагюрище.

Детето е открито в понеделник (4 септември) около 18:00 часа в къща в града. Починало от прострелване в главата с ловна пушка.

Под ръководството на Районна прокуратура – Панагюрище се извършват процесуално-следствени действия – извършен е оглед на местопроизшествие, разпитват се свидетели. Установяват се контактите на детето в деня на инцидента /04.09.2017 г./. Назначена е съдебно медицинска експертиза.

До момента е установено, че огнестрелната рана в главата на детето е от ловна пушка марка ИЖ, 12-ти калибър, собственост на бащата на детето. Разследването продължава.

„В стаята, където е открито 11-годишното дете от град Стрелча, простреляно с ловна пушка не е имало други хора“. Това каза за Радио „Фокус“ – Пазарджик говорителят на ОДМВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

„Ловното оръжие е било прибрано и скрито, но детето го е открило и най-вероятно при игра с него е станал инцидента“, допълни Стоянов.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.