С три красиви гола „Лудогорец“ би „Апоел“, но напусна Шампионската лига

„Лудогорец“ изигра много силен мач и победи „Апоел“ /Беер Шева/ с 3:1, но отпадна от квалификациите на Шампионската лига заради гола, който гостите от Израел отбелязаха в Разград.

„Лудогорец“ започна вихрено срещата. Натискът даде резултат в 9-та минута, когато Вандерсон откри резултата. При бърза контраатака Кафу изведе Марселиньо отдясно, който центрира към Вандерсон и последният с глава прониза Наимов за 1:0.

Беше логично Орлите да вкарат поне още веднъж с тази игра – в 33-та минута Анисе се пребори за топката и подаде към Светослав Дяков, капитанът изведе отлично Вандерсон сам срещу вратаря, бразилецът го преодоля и вкара в празната врата за 2:0. До края на полувремето футболистите на Георги Дерменджиев заиграха по-внимателно и в крайна сметка за 45 минути не допуснаха нито един точен удар в своята врата.

След почивката „Лудогорец“ продължи да доминира и в 56-та минута Марселиньо наниза трети гол. Кафу се пребори за топката в центъра на терена, елиминира един противник и подаде към Марселиньо. Бразилецът стреля, но след рикошет топката се озова във въздуха, където Кешерю я чукна с глава към Марселиньо и плеймейкърът разстреля Наимов.

И тогава… дойде грешката на Кафу, който сбърка в центъра на терена, „Апоел“ разви бърза контраатака, Кадир стреля и след рикошет в хвърлилия се на шпагат Моци топката прехвърли по нелеп начин Броун за 3:1.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.