Етиен Леви ще журира Х национален фестивал „Звезден път“

Етиен Леви ще е председател на журито за певческата част на предстоящото в петък и събота десето юбилейно издание на детския национален фестивал „Звезден път 2017“.
Шеф на журито за танците ще е хореографът Румян Занев.
Над 200 деца от цяла България са подали вече заявки за участие в конкурса за популярна песен – индивидуални изпълнители, дуети и триа и за съвременни танци – танцови групи и състави.
Наградите в конкурса са купи и статуетки, Grand Prix, Специална награда на кмета на Разград, както и Специална награда на името на музикалната педагожка Марияна Дучева, главен инициатор за провеждането на фестивала.
Конкурсът за популярна песен започва в 10 часа на 23 юни в Общинския културен център, официалното откриване е в 17 часа. Мотото отново е „Детско изкуство за безопасност на движението“. Безспорно най-атрактивната част от програмата са рокерите от разградските мотоклубове, които разказват на децата какви са правилата за движение и безопасност и управление и след това ги возят на мощните си мотори, оборудвани с каски и протектори.
На следващия ден е танцовият конкурс. В 17 часа е награждаването и галаконцертът на победителите.
Организатор на конкурса е сдружение „Бъдеще за Европа”, съвместно с Община Разград, Общински културен център и ОД на МВР – Разград.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.