Търсят доброволци за Наградата на херцога на Единбург

Сдружение „Образование и бъдеще“ и ОУ “Васил Левски“ в Разград до края на месеца ще търсят доброволци от 14 до 24-години за включване в международната инициатива за Награда на херцога на Единбург.
В двете лицензирани за работа по програмата организации в Разград вече са обучени за ментори на доброволците, които ще приемат предизвикателството да проверят себе си. Всеки ще може да насочи усилията си в четири направления: умения, доброволчество, физическа активност и приключенско пътуване. Нивото може да достигне до бронзов, сребърен или златен медал.
Притежаването на сертификат на някое от тези нива е абсолютно сигурно предимство при кандидатстване, особено в учебни заведения в англо-саксонските страни. Подобни активности, вън от задължителното образование и дипломи, са плюс и при кандидатстване за работа, каза изпълнителният директор на фондация „Наградата на херцога на Единбург“ Любомира Велчева.
На представянето на инициативата бяха още и представители на програмата от Разград: Диана Първанова, Милена Орешкова и Стела Ковачева.
Желаещите да се включат могат да кандидатстват с мотивационно писмо или със съобщение на електронна поща: e.f.razgrad@gmail.com, както и на фейсбук страницата на сдружението „Образование и бъдеще“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.