Гюнай Хюсмен: Крепост са само сърцата на хората. Който ги спечели, ще спечели и изборите.

„За 25 години в политика не съм отстъпил ни на йота от позицията си за човешките ценности. Затова благодаря на ГЕРБ за оценката на моята личност. Убеден съм, че сега единствено ГЕРБ е реален гарант за етническия мир у нас. Никой няма право да си присвоява електорат. Крепост у нас са само сърцата на българските граждани. Който успее да ги спечели, ще спечели и изборите. Но… това ще се докаже на 26 март.” Това каза при представяното на листата на ГЕРБ в Разград вторият в нея Гюнай Хюсмен, който в предишното народно събрание бе независим.
Пред фотоапаратите днес застанаха седмина от кандидати за депутати от ГЕРБ. Отсъстваше Валентина Френкева, заради служебни ангажименти.
Водачката Десислава Атанасова представи себе си и колегите си като силен и компетентен отбор. Всеки един от играчите в него бил доказан авторитет в своята област, всички заедно знаели как да донесат победата за ГЕРБ в Лудогорието. Атанасова подчерта, че особено държи на доброто си име и достойнството, а в живота й партия ГЕРБ била кауза.
Вероятно заради разбития път от Търговище до Разград Десислава Атанасова заяви, че след победата в приоритетите на ГЕБР ще остане изграждането на пътищата. Защото „без път няма хляб, няма и линейка”, каза водачката на листата. Останалото най-важно било благоденствието на обикновения човек: образование, здраве, работа и ръст на доходите му.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.