Десните в Разград са с „Нова република”, Ролев предпочете остатъците от Бареков и Светльо Витков

Десните избиратели в Разград подкрепят „Нова република”. Свободните хора в нашия град, които държат съдбата си в своите ръце, са с дясното обединение „Нова република“, рамо до рамо с Трайчо Трайков, Радан Кънев, Мартин Димитров, Петър Славов. Хора, които не наведоха глава пред ГЕРБ, не се продадоха, не отстъпиха от принципите си.
С нас са и десни хора – антикомунисти като Методи Андреев, които преди две години повярваха на Борисов, че се връща променен, за да сложи край на задкулисните сделки на модела #КОЙ. Те бяха излъгани от ГЕРБ. Сега всички ние сме заедно, защото продължаваме да искаме държава без корупция. Няма да отстъпим, няма да спрем да се борим за бъдещето на нашите деца.
Жалко е, че хора като Теодор Ролев, които дълго време прикриваха личните си властови амбиции зад името на ДСБ, избраха да застанат с тези, които се подиграха с гордостта на свободните хора и позволиха Борисов и Цветанов да опитомят Реформаторския блок и да го превърнат в патерица за оставане във властта на всяка цена. „Лидерите“ на остатъците му – генерали без армия, сключиха безскрупулни политически сделки в името на заветния депутатски имунитет, коалирайки се със Светльо Витков, който преди време обяви, че се срамува от тях поименно и остатъците от партията на Бареков. Това не е дясното.
Десните хора в Разград, особено тези, които твърдо подкрепяха ДСБ през годините, сме с чест и достойнство. Затова сме за Нова република, затова сме с десните политици, които доказаха, че в политиката можеш да запазиш принципите и името си чисти.
За Нова република! За България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.