„Валентинки“ от реформаторите в Общинския съвет за именния ден на кмета на Разград

С наглед шеговита акция днес общинските съветници от Реформаторския блок поздравиха кмета д-р Валентин Василев за именния му ден.
Иво Димитров, Митко Ханчев, Веселин Спасов и Джипо Джипов раздадоха 300 листовки на шофьори, в които наричат „валентинки“ зейналите дупки по разградските улици. А на листовките пишеше: „Кмете, благодарим ти за дълбоките „Валентинки“!, Поздравяваме теб и ГЕРБ! Наздраве от Избирателите“.Акцията ни е да изразим отношението си към създадената от кмета и екипа му градска среда, която по дефиниция той трябва да прави все по-добра за съгражданите си. Сегашното състояние на улиците е пряко свързано с широко разгласяваното от кмета отлично снегопочистване тази зима, заяви Митко Ханчев. И това не е най-страшното, с което кметът не може да се справи в града, коментира Ханчев, визирайки тъмните улици, хаоса в транспорта в общината и буренясалия миналото лято град, в който плъзнаха и змии.
„Не сме и очаквали чудеса. Ние, десните съветници, предупреждавахме, че човек, който не е ръководил и пет души, няма да се справи. Че няма как да се справи с общински бюджет, при условие, че досега е управлявал само семейния си бюджет. Мислихме, че ще се старае повече, но явно енергията му стигна само за ремонта на общинската хижа. Валентин Василев
взема една от най-големите кметски заплати в държавата. А резултатите са слаби. Ако кметът работеше в нормална частна фирма, отдавна щеше да е без заплата“, каза още Ханчев.„Проблемът на кмета и на тази администрация е, че подцениха географското ни положение, не се подготвиха за зимно почистване и решиха, че с идването на ГЕРБ на власт, тук ще настане вечно лято и от небето ще се изсипе благодат“ в типичния си стил изрази оценката си за управлението на града Иво Димитров.
А на изпроводяк почерпи с бонбони „калинки“, които символизирали безпринципните назначения в администрацията, но били силно свързани с подкрепящите в ОбС ГЕРБ групи съветници от ДПС и „Кауза Разград.
За да стигнем до там, че настоящото управление на общината е по-лошо и от предишното, обобщи ситуацията Ханчев.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.