Коледен турнир за ученици в Кубрат

В спортната зала в Кубрат се проведе турнир по тенис на маса за ученици. Той бе организиран от община Кубрат и Общински детски комплекс.
В турнира участваха 32 състезатели от УСШ /Ученическата спортна школа/ в Разград, основните училища в селата Лозница и Юпер и ОДК в Кубрат. Те бяха разпределени в две възрастови групи – 5-8 клас и 9-11 клас – смесено момичета и момчета.
При по-младите в драматични полуфинали Виктор Димитров от Кубрат се наложи с 3:2 над Гюнер Христов от Разград, а Константин Йорданов от Кубрат над Румелина Иванова от Разград. В двубоя за третото място Гюнер Христов се наложи над силната разградска състезателка. За първото място Виктор Димитров бе безапелационен срещу Константин Йорданов и с резултат 3:0 се окичи със златния медал.
При по-големите домакините отново доминираха. На първо място с категорични победи се класира Цецко Йорданов от Кубрат, втори е Симеон Тодоров от Разград, а трети остана Мартин Георгиев от Кубрат. Добро впечатление оставиха състезателите на Лозница и Юпер на осминафиналите и четвъртфиналите.
Призьорите получиха медали, а всички участници – грамоти и подаръци. Наградите връчи заместник-кметът на община Кубрат Нина Цонева.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.