Панаирът на киселото мляко, „Абритус“ и „Свещари” са включени в онлайн гласуване за Годишните награди в туризма

Историко-археологическият резерват „Абритус“ е сред туристическите дестинации, които се борят за челното място в класацията на Годишните награди в туризма на сайта на Министерството на туризма. Победителят ще бъде излъчен на база на резултатите от онлайн гласуването за определяне на победителите в отделните категории на платформата www.tourismawards.bg. „Абритус” е в категорията „Туристически дестинации”. Сред номинираните тук е и Свещарската царска тракийска гробница.
В категорията „Специализиран туризъм“ е традиционният Панаир на киселото мляко в Разград.
Гласуването е ограничено по индивидуално IP и ще продължи в рамките до 18 декември 2016 г. Конкурсът се организира от Министерството на туризма за първа година. Спечелилите в отделните /общо 15 категории/ ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември 2016 г. .
Върви и гласуването в категорията „Изборът на българите”. В нея всеки може да гласува онлайн за своето любимо място между „100-те национални туристически обекта“ и „50-те малко познати туристически обекта в България“. Създадена е възможност и потребителите да гласуват със свободен текст за даден обект, ако той не попада в предварително изброените. Всеки от обектите, който събере минимум 10 гласа, автоматично се включва като един от посочените в платформата и се съревновава на равно с всички останали. Победителят в категорията ще бъде излъчен единствено на база онлайн гласуването, уточняват от Министерство на туризма.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.