Разград – най-многолюден на опашката за кола от лотарията на НАП

Седмица преди тегленето на голямата награда от лотарията на НАП, Разград води с най-много касови бележки, пуснати в кутията на късмета, съобщиха от пресслужбата на преходната агенция.

До момента са регистрирани по 403 касови бона средно на потребител, решил да се бори за печалбите на данъчните служби. На второ място се нарежда Видин с 378 бележки на участник, следван от Шумен с 373.

В коледната томбола на НАП, където голямата печалба ще е чисто нов автомобил, може да се влючи всеки българин навършил 14 години. Желаещите да пробват късмета си трябва да си открият профил в сайта www.kasovbon.bg и там да регистрират касовите бележки, с които участват в томболата.

Боновете трябва да са издадени след 16.11.2015 г., а срокът за регистрация изтича в 16,59 ч. на 9 декември.

От началото на инициативата, която стартира през миналата година, в лотарията на НАП са се включили стотици хиляди потребители. Досега те са регистрирали 50 млн. касови бележки на стойност 650 млн.лв. Данъчните вече са раздали 50 смарт телефона и 11 телевизора.

От НАП напомнят, че е важно хората да пазят касовите си бележки, сканираникопия или фотокопия до края на играта, защото наградите ще се раздават срещу представяне на оригиналния касов бон. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, се проверяват, поясняват още от НАП.

 

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.