Двойни премии в „Лудогорец“ при победа срещу „Базел“

Победа на „Лудогорец” над „Базел” в сряда вечер ще донесе солидни премии на играчите в зелено. Двата тима се изправят един срещу друг в решаваща среща за третото място в група „А“ и успех на разградчани на практика ще ги класира за участие в Лига Европа през пролетта.

Досега собственикът на Орлите Кирил Домусчиев даваше по 5 хиляди евро на човек при равенство в мач от Шампионската лига и 10 хиляди за победа. Сега обаче собственикът е решил допълнително да стимулира играчите за добро представяне, като им е обещал да вземат по 20 хиляди евро на калпак при успех над швейцарския тим.

Припомняме, че в първия мач в Швейцария (1:1) българският шампион изигра много силен мач и само липсата на късмет лиши момчетата на Георги Дерменджиев от трите точки.

От началото на този сезон ръководството раздаде рекордни премии за влизането в групите на Шампионската лига. Успехът над „Цървена звезд”а в третия предварителен кръг на турнира донесе по 100 хил. евро на човек, а за отстраняването на „Виктория” (Пилзен) играчите получиха по още 50 хил. евро.
Kmeta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.