Амбициозни дами днес бяха мениджъри за един ден на различни места в управлението на Разград

„Областният управител“ за един ден е Сияна Бонева и „заместничките“ й Сенай Фикретова и Паулета Димчова днес участваха в заседанието на областната комисия по безопасност на движението.
Сияна и Сенай са единадесетокласнички в ПГИ „Робер Шуман“ – Разград, а Паулета – в Профилирана гимназия „Васил Левски“ – Исперих. Трите момичета се включиха в инициативата „Мениджър за един ден“ на фондация „Джуниър Ачийвмънт България“. Те имаха уникалната възможност да се запознаят с дейностите в администрацията и с това как областният управител и неговите заместници провеждат държавната политика на територията на Лудогорието.

img_2027-2Девойки управляваха местната власт за ден, съобщиха от пресцентъра на община Разград. На стола на кмета д-р Валентин Василев седна дванайсетокласничката от ПГИ „Робер Шуман“ Айше Еминова, а нейната съученичка, Джейлян Али стана Секретар на общинската администрация на мястото на Нели Добрева.
„Председател“ на Общинския съвет в Разград за ден пожела да стане още една девойка – Наталия Нешева, която взе ролята на Надежда Радославова. Наталия учи в ПМГ“Акад. Никола Обрешков“.
Момичетата се запознаха с административната работа в Община Разград и посетиха бизнес зона „Перистър“.
Шеф на Областния информационен център пък стана ученичката в Професионалната гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух” в Исперих Мелис Хасан. Тя е отлична ученичка, стажувала по проект „Нашето бъдеще в Европа” по програма „Еразъм+“ тази година в Италия.15128770_1356234767720689_465583256_n
Други осем единадесето- и дванадесетокласнички от Икономиката бяха на шефското място и на столовете на началниците на различни отдели в разградския офис на Националната агенция по приходите.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.