„Лудогорец“ стъпи на върха след 2:0 срещу „Берое“ под Аязмото

„Лудогорец“ вече е едноличен лидер в класирането в Първа лига след победата с 2:0 срещу „Берое“ в мач на стадиона под Аязмото в Стара Загора. Шампионите вече имат 34 точки, 3 повече от втория „Левски“.
Дерменджиев пусна в игра всички най-добри без Йордан Минев, който има леки здравословни проблеми. На вратата бе Владо Стоянов, пред него в отбраната действаше карето Сисиньо, Моци, Паломино и Натанаел. Редом до капитана Светослав Дяков излезе Абел Анисе, а напред бе атомната четворка – Марселиньо, Кафу, Вандерсон и Кешерю.
В 12-та минута Натанаел направи отличен дълъг пас към Кешерю, който се измъкна от защитата на домакините. Вратарят Благой Макенджиев се засуети с излизането и това позволи на румънския нападател да играе с топката и да я вкара в мрежата му за 1:0. Това бе 10-то попадение на Кешерю в Първа лига.
В 24-та минута „орлите“ поведоха с 2:0. Точен бе Марселиньо, който с великолепен удар не остави шансове на отново неубедителния Макенджиев.
През втората част нещата на терена не се промениха и отново „Лудогорец“ бе отборът, който диктуваше събитията на терена.
В събота е вторият мач между двата отбора, но този път в Разград в мач от 14-я кръг на Първа лига.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.