Организацията на инвалидите в Разградско поздрави всички общинари от областта

По случай празника на българската община, Регионалната организация на Съюза на инвалидите в България /СИБ/ в Разград изпрати поздравителни адреси до кметовете на всички общини в областта. А в Кубрат група от дружеството на СИБ в града, начело с председателя на РО на СИБ Радослав Няголов, посетиха ръководителите на общината: кмета Бюрхан Исмаилов и неговите заместници Нина Цонева и Красимир Великов. В срещата участваха още председателят на дружеството в Кубрат Нина Костадинова и членовете Захаринка Бонева и Стефка Дачева.
Радослав Няголов пожела здраве и успехи за издигане авторитета и просперитета на община Кубрат и благодари за оказаната досега подкрепа. Той изрази надежда, че и занапред доброто сътрудничество и партньорство с общината ще продължи. Дискутирани бяха въпроси, свързани с проблемите на хората с увреждания, като достъпа до архитектурната среда, програмите за трудовата заетост, оборудването на клубовете и други.
А Стефка Дачева поднесе на кубратските общинари една прекрасна домашна пита, с надпис: „Честит празник на българската община“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.