„Лудогорец“ изтърва точки срещу ПСЖ

„Лудогорец“ изтърва точки в класирането след загуба с 1:3 домакинството си на ПСЖ от груповата фаза на Шампионската лига. Пред над 20 000 зрители на „Васил Левски“ разградчани играха много силно и могат да бъдат горди с представянето си въпреки поражението.

В 14-та минута Тиаго Силва фаулира Марселиньо на границата на наказателното поле. Зад топката застана Натанаел. Бразилският бранител на „Лудогорец“ изпълни перфектно свободния удар, а топката чукна леко гредата и влетя в мрежата зад Алфонс Ареола – 1:0!

Малко преди края на първото полувреме френският шампион стигна до изравнително попадение. Марко Верати пусна към Блейс Матюиди и той стреля мигновено. Владо Стоянов не успя да се намеси и резултатът бе изравнен – 1:1.

В 56-та минута Ди Мария прати отлично топката от фаул към Кавани, който само продължи пътя й и тя влетя в мрежата на Лудогорец за 1:2.

Още в следващата атака играчите на Георги Дерменджиев получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Козмин Моци, който обаче стреля слабо и право във вратаря Ареола, който изби удара му.
ПСЖ веднага отвърна и вкара нов гол. Единсон Кавани вкарва второто си попадение, след като получи добър пас в наказателното поле на „Лудогорец“, прехвърли Моци и прониза Стоянов за 1:3!

„Лудогорец“ е на трето място в групата с 1 точка, колкото има и „Базел“. Българският тим е с по-добра голова разлика. ПСЖ е на върха заедно с „Арсенал“, като двата тима имат по 4 точки.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.