Георги Дерменджиев: Срещу ПСЖ не ни плаши нищо

Не се страхуваме от нищо преди предстоящия сблъсък с ПСЖ. Ще излезем с респект срещу този изключително скъп и класен състав, но в нас няма притеснение.
Това заяви старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев на официалната пресконференция преди двубоя от груповата фаза на Шампионската лига.
Дерменджиев заяви, че в състава на разградчани има двама трайно контузени състезатели – Сисиньо и Витиня.
„Пренастройката от последната среща срещу Верея (Лудогорец победи с 5:1, бел. ред) е трудна, но футболистите знаят, че винаги трябва да играят равномерно. Нивото на концетрацията и мотивацията в мачовете от „А“ група и Шампионската лига няма как да не е различна, но в крайна сметка и в двата формата трябва да играем така, че да не губим точки“, заяви селекционерът в отговор на въпрос от репортер на KМЕТА.bg.
От своя страна един от най-опитните в състава на разградчани Йордан Минев заяви, че слабата форма на ПСЖ по никакъв начин не намаля мобилизацията в тима от Разград.
„В шампиона на Франция има поне 15 футболисти, които могат да решат всеки мач“, заяви Минев.
Защитникът посочи обаче, че Лудогорец „не е слаб отбор, и ПСЖ ще го разбере“.
„Гледахме няколко пъти видеозаписи с мачове на французите и съм разучил играта на един от водещите им футболисти Анхел Ди Мария“, сподели Минев.
В заключение Георги Дерменджиев заяви, че той и щабът му разучават обстойно всеки тим, срещу който се изправят.
„Впечатлението, което ни направи ПСЖ е, че няма слабо място. Но въпреки всичко ние ще се възползваме от шансовете си“, завърши Дерменджиев.
Kmeta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.