„Лудогорец“ влезe и в надпреварата в Първа професионална лига като шампион

„Лудогорец“ влезе и в надпреварата от новия сезон на Първа професионална лига като шампион. Разградчани разгромиха с 4:1 „Ботев“ – Пловдив на „Лудогорец арена“, въпреки че треньорът Георги Дерменджиев даде почивка на няколко основни играчи.
Гостите от Пловдив изненадващо поведоха с гол на Стенио още във 2-та минута. Той засече с глава центриране от корнер. Само седем минути по-късно Сисиньо изравни, след като бе изведен в отлична позиция от Марселиньо. Бразилецът с български паспорт, който в този мач носи капитанската лента, направи обрата пълен в 19-та минута. Той вкара с брилянтно изпълнение на пряк свободен удар. Секунди преди почивката мачът бе решен. Клаудио Кешерю заби за 3:1 от дузпа, отсъдена за фаул срещу Сисиньо.
През второто полувреме „Лудогорец“ намали темпото, но стигна до още един гол. В 53-та минута Кишада получи топката в наказателното поле и с премерен удар направи вратаря на „Ботев“ безпомощен.
Малко след това в игра се появи бразилецът Густаво Кампаняро. Това бе негов официален дебют за „Лудогорец“.
Припомняме, че срещата от I кръг на „Лудогорец“ с „Берое“ бе отложена заради ангажиментите на Орлите в квалификациите на Шампионската лига.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.