Алармират прокуратурата със съмнения за липси в „Разградлес“

Кметът ще алармира прокуратурата със съмнения за липси на дълготрайни материални активи в „Разградлес“. На пресконференция днес д-р Валентин Василев показа докладната до него от директора на общинското предприятие инж. Милена Манева, но и двамата отказаха подробности.
Уточниха само, че сигналът ще е на базата на резултатите от проведената в „Разградлес“ инвентаризация, по време на която материално отговорни лица отказали съдействие, а по-късно напуснали по собствено желание.
Инж. Манева пое предприятието след като по покана на кмета бившият директор Свилен Йорданов подаде оставка. Манева каза, че е нормално да направи инвентаризация на това, което заварва във фирмата и заради съмненията за липси и злоупотреби надлежно информирала за това градоначалника.
Когато нещо е изречено с недомлъвки, винаги се получават разминавания. Така и днес: накрая на пресконференцията стана съвсем интересно, защото уж има само съмнения за липси, пък изведнъж се оказа, че именно липсите пречели на сегашната работа на предприятието…

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.