Мерт и Мелих спечелиха детския раздел на състезанието по спортен риболов на Пчелина, при двойките с възрастен – Хари Степан

Мерт и Мелих Мехмед спечелиха детския раздел на състезанието по спортен риболов на Пчелина, организиран за 18-ти пореден път от Центъра за работа с деца, магазин за ловни и риболовни стоки „Неломил Иванов“, спортен клуб по риболов „Marsel“, Изпълнителна агенция по риболов и аквакултури и ЕТ “Полиграф“.
Мерт и Мелих уловиха рибки с общо тегло 850 грама. Втори останаха Кристиян Павлинов и Борислав Павлов с улов от 810 гр., а трети – двойката Християн Цанков и Димитър Николов с 665 грама улов.
В състезанието участваха и шест отбора възрастен-дете. В тази надпревара имащи отбори даже дядо и внуче. Победи Хари Степан с общо тегло на уловените риби 890 грама. Втори е Михаил Димов – 885 гр., трети – Толга Тунчай /на снимката с рибката/ – 710 грама.IMG_2926
Награди имаше и за щастливеца с най-голямата уловена рибка. Това се оказа Мерт Мехмед, а с най-малка рибка в живарника бе Михаил Димов, който също бе награден от организаторите.
Състезание по спортен риболов за деца по двойки, с татко, мама или приятел, е част от лятната ваканционна програма на Центъра за работа с деца в Разград.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.