Дичо и много рок на концерта на талантите от Музикалната школа тази вечер

Таланти ще пеят и свирят тази вечер на открита сцена пред Стария театър в Годишния концерт на Музикалната школа „Илия Бърнев“ към читалище „Развитие“ в Разград. Шоуто започва точно в 20 часа, а за бъде по-интересно и яко, в концерта ще участва и Дичо, а заедно с него на сцената ще бъде и създадената в началото на годината група от „рок динозаври“ от преподаватели в Музикалната школа и членове на новото читалищно настоятелство.IMG_2184
На гъдулката и цигулката е директорът на школата Деян Денчев, на китарата – Диян Максимов, пианист е Адриян Маджаров, на барабаните – Илко Костов. Участва и младият възпитаник на школата Радимир Янков. Вокалист е журналистът Петър Петров, баскитарата е в ръцете на Евгени Якимов. Всички те заедно ще изпеят едно свое и девет парчета заедно с Дичо.
В концерта пеят и свирят част от талантите на школата с престижни награди през годината. Сред тях са пианистът Сезер Емиров, вокална група „Въртележка“, певиците Дея Куманова, Даяна Гиргинова и Александра Златева, пианистката Християна Наковска.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.