Изправят пред съда изнасилвача на 12-годишно момиче

Окръжната прокуратура в Разград изправя пред съда 71-годишния Зехти Юнуз от Исперих, който изнасили с принуда и заплахи 12-годишно момиче от социален дом, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.
От там припомнят, че на 31 октомври 2015 година 71-годишният мъж срещнал на улица в Исперих 12-годишното момиче. Детето успяло да избяга от социалния дом в Исперих, в който се отглежда. Целта на бягството му била да отиде при майка си, която живеела в близко село. За да заблуди възпитателите в дома, детето облякло със свои дрехи чучело и го завило със завивките си в леглото. След това скочило през прозореца на стаята и тръгнало към селото на майка си. Присъствието й на улицата в този час направило впечатление на движещия се с автомобила си подсъдим. Той спрял и казал на момиченцето да влезе в автомобила му. Когато жертвата отказала, той я издърпал и насила я отвел в дома си. Там изнасилил 12-годишното дете, като сторил това със сила и заплаха.
Делото срещу Зехти Юнуз е насрочено за разглеждане в Разградския окръжен съд на 29 юни 2016 г. и ще продължи два дни. Подсъдимият, който е неосъждан, се намира в момента в затвора в Белене.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.