Трима приятели в „Арт“ на разградска сцена

На 10 юни 2016 г. от 19.00 ч. в залата на Общинския културен център разградската публика ще има привилегията отново да се срещне с едни от най-големите имена в съвременния български театър и кино Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов в театралната постановка „Арт” от Ясмина Реза – копродукция на „Три мечки Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на тримата актьори.
За Ясмина Реза се заговори след премиерата на „Арт“ през 1994 г. в Париж. Пиесата е преведена на 36 езика и играе се по цял свят, включително и в България.
Антон Угринов, режисьорът на постановката, недвусмислено споделя: “Аз, Владо, Юли и Захари вероятно няма да направим най-добрата версия на “Арт” на земята, може би няма да бъде и най-модерната, но аз знам, че това представление ще се различава от всички останали представления на “Арт”, които се играят или са играни. И то ще се различава в едно. Само в едно, но струва ми се на мен, нещо много важно, много ценно. Тази вечер вие няма да гледате трима актьори на сцената, а трима приятели…”
Ако искате да съпреживеете играта на една от най-темпераментните актьорски комбинации в българския театър, превъплъщаваща нови творчески идеи и смислени сценични решения, може да закупите билети на цени 10 и 12 лв. За колективни посещения ще се правят отстъпки на цена от 12 на 10 лв.
Билетите са вече в продажба на касата на Общинския културен център.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.