Клуб „Да танцуваме фитнес” ни кани да предизвикаме тялото и сетивата си заедно в Световния ден на предизвикателството

Денс клуб „Да танцуваме фитнес” отправя интересно предложение към разградчани: в днешния Световен ден на предизвикателството заедно да предизвикат тялото и сетивата си. Всички желаещи са добре дошли от 19.00 часа в залата на партера в блок „Кокиче” /точно срещу трибуна „Моци” на стадион „Лудогорец арена”/.
За доброто настроение на приелите поканата ще се погрижат влюбените в хубавата музика и танца момичета и момчета от клуба, заедно инструктора
д-р Диляна Колева.
Не се иска кураж, а настроение! Системните физически упражнения и спорт имат доказана роля за здравето, добрата форма,
работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, занятие и социален и статус.
IMG_0545Идеята на Световния ден на предизвикателството е под различна форма – с конкретен спорт или двигателна активност, за поне 15 минути да се включат колкото може повече хора. А в денс клуб „Да танцуваме фитнес“ са сигурни, че не 15-те минути, а и часът на заниманията минава неусетно в приятна компания и ритъма на любима музика.
„Опитайте! На когото му хареса – остава!“, повтарят поканата си от клуба.
Под вещото ръководство на д-р Колева те ще се убедят в ефeктивната аеробна групова програма за тонизиране на мускулите на цялото тяло в заниманията по „Steel Tonic” или пък да натренират определени групи мускули със „Steel Training”.
Заниманията по „Steel Tonic” са в понеделник и сряда от 19 до 20 часа, а във вторник и петък /по същото време/ – е часът по „Steel Training”.
Тренировките могат да бъдат и индивидуални – за един или двама души – след предварителна уговорка. Телефонът е: 0899 86 84 72.
Само час движенията с гирички в ръце – за мускулатурата на горната част на тялото, на степове – за долните крайници и върху стелки – за мускулите на ханша и корема, плюс хубавата музика рестартират организма физически и умствено. Какво става с килограмите – просто не е за вярване!
Затова – пробвайте още днес – в Деня на предизвикателството! Денс клуб „Да танцуваме фитнес“ е на партера в блок „Кокиче“. Помните ли – в подножието на трибуна „Моци!
В 19.00 часа!

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.