Учениците от ПГИ „Робер Шуман“ с най-креативно представена учебна фирма

Единадесетокласници от Разградската икономическа гимназия „Робер Шуман“ спечелиха награда за най-атрактивно представена учебна фирма на регионалния панаир на учебните компании към „Джуниър Ачийвмънт България“, съобщи консултантът на гимназистите бизнесмени Иванка Танева.
На състезанието във Велико Търново се класирали 24 фирми от имащите право на това общо 50. „Dream catcher” АД от ПГИ „ Робер Шуман” учениците от 11 „а” клас специалност Митническа и данъчна администрация, създали в началото на учебната година с дейност – производство на капани за сънища. През годината те продавали акции, за да натрупат първоначален капитал, купували материали, произвеждали и продавали продуктите си. Имали и рекламна кампания с идеята те да бъдат поставени в реални бизнес условия, да бъдат предприемчиви, за да могат когато завършат, сами да стартират собствен бизнес.
Василена Енчева и Айсер Ибрахимова достойно представили ученическата фирма. Показали на журито добре аранжиран щанд, отлично презентиране и свободно отговаряли на зададените им въпроси. И така спечелили наградата за „Най-креативно представена учебна фирма”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.