17-годишната Ирен Русева – „Мис Кубрат 2016“

При голям интерес в Кубрат се проведе конкурс за красота „Мис Кубрат 2016“, който бе кръг от веригата „Мис България“. Организатори на проявата са община Кубрат, агенция „Интерсаунд“, SA production и общественици от града, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
За „Мис Кубрат 2016“ бе избрана Ирен Русева. Тя е на 17 години и е ученичка в 10а клас на СОУ „Христо Ботев“. Лентата й постави Ирина Папазова, а короната – кметът на община Кубрат инж. Бюрхан Исмаилов. На второ място се класира Айлин Бейти, а на трето – Александра Василева. За лице на агенция „Интерсаунд“ бе избрана Наталия Калчева, а на SA production – Селим Селманова. Всички момичета получиха подаръци и цветя от община Кубрат.
Журито бе в състав: Ирина Папазова – лицензиант на „Мис България“, Марина Войкова – „Мис България 2015“, Елнар Ахмед – „Мис Североизточна България“, Нина Цонева – заместник-кмет на община Кубрат и Красимир Димитров – общински съветник. Водещ на конкурса бе Сабин Асенов – представител на агенция „Интерсаунд“ за Североизточна България.
Програмата започна с изпълнения на малки танцьори от СОУ „Христо Ботев“ и други млади таланти от Кубрат, които се изявиха и в паузите на конкурса.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.