Утре Той ще бъде с Него!

Няма шега! Утре влюбеният във вятъра Христо Христов ще покаже пред приятели и ценители в Разград най-новата си любов на две колела: „Honda Rune”. Звярът е от лимитирана серия, произвеждана само през 2004 година по поръчка на Том Круз. От общо 3000-те мотора, в движение по света в момента са около 1800.
IMG_1005 (1296 x 864)Христо е повече от щастлив, че е сбъднал мечтата си да „обязди” този хищник, за когото и най-големите скептици признават, че е „Ролс-Ройс”-ът сред моторите. Всичко по машината е оригинално, бърза да разсее каквото и да e подозрение собственикът на фирма „Газмонтаж инженеринг Рз”. Моторът е уникален с шестцилиндровия си боксеров двигател с мощност от 1832 кубика и окачването на предното колело. Останалото… останалото утре на откриването на сезона на Мотоклуб „Лудогорски братя”.
IMG_0959 (1296 x 864)Христо ще бъде на сбирката и с другия си мотор, който вече е правил обиколки из Разград, бе с него и на мотосъбора миналата година на Пчелина. Което съвсем не означава, че тази „Yamaha Stryker“ не е истинско бижу.
Ицо винаги е имал мотор – разбира се, учил се е да кара и първо е падал от легендарните у нас „Балкан – 50”. После яздил два „ЧЗ 350”, но хайдуци откраднали и двата – единия от „Орел”, другия от сайванта на къщата на село. Това поохладило за известно време страстта му. Докато не видял малка „Honda” – едва 500 кубика, но пък каква красавица!… И всичко си дошло на мястото.IMG_0962 (1296 x 864) До днес, включително. На сбирката на „Лудогорски братя” пред клубната база на стария портал на „Антибиотик” и после – в 13.00 часа, в пъстрото и шумно, много шумно шествие по централните улици на Разград. Поканени са гости и приятели от близо и далеч. Купонът е гарантиран!
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.