В помощ на Кристиян продават великденските картички от конкурса

Областна администрация Разград се присъединява към благотворителната кампания, която стартира сдружение „Да бъдем хора”, съобщиха от пресцентъра на управата.
Тя е в подкрепа на лечението на 10-годишния Кристиян Светлозаров от Разград, който е изгубил слуха си на 2-годишна възраст при лекарска грешка. Миналата година Кристиян спечели първо място в националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ и е едно от първите деца, включени в Мерките за насърчаване на творчески заложби и потребности на деца с изявени дарби на община Разград.
Припомняме,че по повод големия християнски празник Възкресение Христово, областната администрация в Разград обяви конкурс за най-оригинална великденска картичка на тема „Великден през моите очи“.
Церемонията по награждаването на отличените участници в конкурса ше е на 22 април от 15 часа във фоайето на областна администрация на седмия етаж в сградата.
Всички получени картички ще бъдат представени в изложба с благотворителна цел. Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на 10-годишния Кристиян.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.