Таланти пеят тази вечер за живот без дрога

20 музикални послания за живот без дрога ще прозвучат тази вечер от сцената на Общинския Културен център в Разград в 17-то издание на едноименния уникален в страната конкурс . Пред публиката ще застанат общо 83 талантливи момичета и момчета: индивидуалните изпълнители и дуети са 12, вокалните групи са шест,и две вокално-инструментални банди. Децата са от Разград, Исперих, Кубрат и Цар Калоян.
Организатор на конкурса е Областната дирекция на МВР в партньорство с Музикалната школа „Илия Бърнев“, Центъра за работа с деца, отдел „Образование“ в община Разград, Инспектората по образованието, Драматичен театър „Антон Страшимиров“, Общински културен център и Ученическа спортна школа „Руси Бухтев“.
Ще журират директорът на Музикалната школа „Илия Бърнев” Деян Денчев и колегите му музиканти Илко Костов, Йовчо Колев и Диан Максимов. Глас в класирането ще имат и директорите на ОДМВР, отдел „Образование“, Инспектората по образование и Центъра за работа с деца.
Спонсори за наградния фонд по традиция са „Амилум – България“ и „Балканфарма – Разград“, а финансирането на конкурса е от дарения на местния бизнес.
Голямата награда за победителя в надпреварата ще бъде китарен сет. Начало на конкурсната програма – тази вечер от 18 часа.
За пети поред път „Живот без дрога”има и спортен модул. Той ще е 25 март от 9.30 часа в спортна зала „Лудогорец”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.