Световният ден на социалната работа в Разград

Утре, 15 март, община Разград съвместно с всички социални услуги ще отбележи за пръв път Световния ден на социалната работа, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Първата инициатива ще бъде откриването на фотопрезентация, посветена на социалната работа. Тя ще бъде експонирана на 11 етаж в сградата на общината от 10 часа, а с част от нея гражданите ще могат да се запознаят във фоайето на сградата на община Разград до 18 март. Изложбата ще включва презентация и фотографии, отразяващи същността и дейността на специализираните институции и социалните услуги, предоставяни в общността.
След откриването на фотопрезентацията ще бъдат представени всички социални услуги, функциониращи на територията на община Разград, а Полина Иванова ще получи отличието „Почетен знак за принос към развитието на социалните услуги в Разград”, с което бе удостоена с решение на Общински съвет Разград.
От 11 часа в зала 308 на общинска администрация ще започне кръгла маса по проблемите на социалната работа. В нея ще участва кметът на Разград д-р Валентин Василев, представители на общинска администрация и ръководители на социални услуги на територията на общината.
От 15 до 18 март са обявени за Дни на отворените врати за посещения на граждани в социалните услуги, ще са възможни срещи със социалните работници и специалистите с цел – запознаване с условията и реда за ползване на услуги и възможностите за социална подкрепа.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.